Processen når du køber | A/B Alléhusene

A/B Alléhusene

A/B Alléhusene

Processen når du køber

Alle vores lejligheder bliver solgt som beset

 

Alle lejligheder i A/B Alléhusene har en basisværdi per kvm. uanset stand. Dog kan de individuelle lejligheder have forbedringer, hvor prisen øges. Derfor bør du møde personligt op til besigtigelsen af lejligheden, så du ved hvad du køber. Alle andelslejligheder sælges med uvildig vurderings- og el rapport. 
Når du køber en andelsbolig, køber du retten til at bo i den, du bliver en del af et fællesskab, hvor forpligtigelserne påhviler både dig og foreningen.

Salget af lejligheder i Alléhusene tilbydes efter anciennitet gennem vores ventelister. Om du kommer i betragtning afhænger ikke kun af din placering på en af listerne, men af antal interesserede på listen før dig. 

Hvis du køber en ny lejlighed i AB Alléhusene gennem den interne liste, slettes du af listen. Genopskrivning sker ikke automatisk, ønsker du at blive skrevet op igen på den interne liste, skal du derfor kontakte Vedtægter og Ventelister.

Tilmeld dig vores eksterne venteliste her: Ekstern liste

Hvis lejligheden stadig ikke er solgt efter at Ventelister & Vedtægter har gennemgået ventelisterne og øvrige henvendelser, vil du som sælger blive rådgivet i hvordan du skal forholde dig. Dette er dog ikke sket endnu.

Annoncering, åbent hus og andet

Al annoncering vil foregå på Waitly. Du skal selv holde dig orienteret om fremvisning mm. i salgsannoncerne.

  • Hver den 1. i en måned, kommer de evt. ledige lejligheder til salg på Waitly. Er du tilmeldt en venteliste får du en mail omkring nye lejligheder til salg.

  • Dato og tidspunkt for fremvisning/ åbent hus vil stå i salgsannoncerne. 

  • Fristen for tilbagemelding med ønske om køb, fremgår i salgsannoncen. Bemærk at man skal melde sig interesseret både i åbent hus og i køb, da vores lejligheder sælges som beset. 

  • Bemærk! Grundet den korte svar og betalingsfrist, anbefaler vi, at du har finansiering på plads inden du melder dig interesseret i køb.

  • Hvis ikke du har hørt fra os 3 hverdage fra fremvisning, betyder det, at lejligheden er solgt til anden side